Pedicure praktijk Arnhem

Pedicure praktijk Arnhem

Mijn naam is Teddy Heuveling-Ploeg eigenaar van pedicure praktijk Arnhem. Ik ben een gediplomeerd pedicure en een door ProVoet erkende pedicure. Ook ben ik geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Pedicures ( KRP), waardoor veel van de behandelingen worden vergoed door verzekeringsmaatschappijen.

Provoet gediplomeerd

Een Provoet kwaliteit register pedicure is gediplomeerd, gespecialiseerd en vakbekwaam.
– hygiënisch, zorgvuldig en kwaliteitsbewust – op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op vakgebied.

Om kwaliteit en professionaliteit te waarborgen werk ik uitsluitend volgens de code van de pedicure voetverzorging (dit zijn richtlijnen met betrekking tot Arbo,hygiëne en milieu ) met gesteriliseerde instrumenten, via de nieuwste technieken en met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Specialiteiten

Specialiteiten

Als gediplomeerde pedicure heb ik mij na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Daarom kan ik u ook gespecialiseerde behandelingen aanbieden voor Diabetes en reumapatiënten, oudere, verwaarloosde en spastische voet.

NextPrev

Likdoorn verwijderen

Een likdoorn, ook wel eksteroog genoemd, is een sterke eelt vorming op een klein gebied van de huid. Een likdoorn groeit van buiten naar binnen.

Dat wil zeggen dat het gevormde eelt door de druk van de schoen op een kleine ruimte naar binnen wordt gedrukt in een kegelvorm.

Door de kegelvorm, met de punt naar binnen, doet de likdoorn pijn als men er op drukt.

Hebt u last van likdoorns dan kan de pedicure deze deskundig behandelen.

Oorzaken van het krijgen van likdoorns zijn onder andere.
Druk.
Stand afwijking.
Slecht passend schoeisel.