Pedicure praktijk Arnhem

Pedicure praktijk Arnhem

Mijn naam is Teddy Heuveling-Ploeg eigenaar van pedicure praktijk Arnhem. Ik ben een gediplomeerd pedicure en een door ProVoet erkende pedicure. Ook ben ik geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Pedicures ( KRP), waardoor veel van de behandelingen worden vergoed door verzekeringsmaatschappijen.

Provoet gediplomeerd

Een Provoet kwaliteit register pedicure is gediplomeerd, gespecialiseerd en vakbekwaam.
– hygiënisch, zorgvuldig en kwaliteitsbewust – op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op vakgebied.

Om kwaliteit en professionaliteit te waarborgen werk ik uitsluitend volgens de code van de pedicure voetverzorging (dit zijn richtlijnen met betrekking tot Arbo,hygiëne en milieu ) met gesteriliseerde instrumenten, via de nieuwste technieken en met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Specialiteiten

Specialiteiten

Als gediplomeerde pedicure heb ik mij na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Daarom kan ik u ook gespecialiseerde behandelingen aanbieden voor Diabetes en reumapatiënten, oudere, verwaarloosde en spastische voet.

NextPrev

 

Pedicure Heteren.

Pedicure praktijk Arnhem is inmiddels een begrip voor al uw pedicure behandelingen ook voor Heteren.

Uiteraard zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet  
Echter vind u hier niet perse de beste pedicure omdat 99% van de pedicures bij deze organisatie is aangesloten, dit wordt min of meer verplicht.

Een pedicure aangesloten bij Stipezo en ingeschreven in het Register Paramedische Voetzorg (RPV) krijgen altijd een controle op locatie (praktijk audit).
Zorg verzekeraars vergoeden uw Medische behandeling uitgevoerd door een pedicure hierbij aangesloten.

Een Stipezo kwaliteit register pedicure is gediplomeerd, gespecialiseerd en vakbekwaam.
Deze werkt hygiënisch, zorgvuldig en kwaliteitsbewust – op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op vakgebied.

Om kwaliteit en professionaliteit te waarborgen werken wij uitsluitend volgens de code van de pedicure voetverzorging (dit zijn richtlijnen met betrekking tot Arbo,hygiëne en milieu ) met gesteriliseerde instrumenten, via de nieuwste technieken en met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Daarnaast kunnen wij u voorlichting en advies geven of doorverwijzen naar de huisarts, specialist of podotherapeut.

Als gediplomeerde pedicure  hebben wij ons na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Daarom kunnen wij u ook gespecialiseerde behandelingen aanbieden voor Diabetes en reumapatiënten, oudere, verwaarloosde en spastische voet.

Voor onze prijzen voor een pedicure behandeling bekijk onze prijslijst online.

Voor uw en onze veiligheid liever pinnen dan contant!