Pedicure praktijk Arnhem

Pedicure praktijk Arnhem

Mijn naam is Teddy Heuveling-Ploeg eigenaar van pedicure praktijk Arnhem. Ik ben een gediplomeerd pedicure en een door ProVoet erkende pedicure. Ook ben ik geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Pedicures ( KRP), waardoor veel van de behandelingen worden vergoed door verzekeringsmaatschappijen.

Provoet gediplomeerd

Een Provoet kwaliteit register pedicure is gediplomeerd, gespecialiseerd en vakbekwaam.
– hygiënisch, zorgvuldig en kwaliteitsbewust – op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op vakgebied.

Om kwaliteit en professionaliteit te waarborgen werk ik uitsluitend volgens de code van de pedicure voetverzorging (dit zijn richtlijnen met betrekking tot Arbo,hygiëne en milieu ) met gesteriliseerde instrumenten, via de nieuwste technieken en met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Specialiteiten

Specialiteiten

Als gediplomeerde pedicure heb ik mij na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Daarom kan ik u ook gespecialiseerde behandelingen aanbieden voor Diabetes en reumapatiënten, oudere, verwaarloosde en spastische voet.

NextPrev

Schoonheid

Bij Pedicurepraktijk Arnhem bent u naast pedicurebehandelingen ook welkom voor schoonheid en gezichtsbehandelingen.
Zoals u van ons mag verwachten, hebben we ook voor beauty een erkend diploma.

Iedereen kent wel tijden van drukte: de huishouding, het werk, de opvoeding van kinderen enz.
De momenten voor jezelf zijn dan niet vanzelfsprekend meer. Ontsnap uit deze drukte en neem even tijd voor ontspanning.
Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hierbij voorop. Deze kwaliteit zult u terugvinden in de behandelingen, de producten en de ontspannen sfeer die we voor u creëren.

Producten voor gezicht en lichaamsverzorging.
Wij werken met het kwaliteitsmerk Webecos. Webecos staat voor Wetenschappelijk Bereide Cosmetica. Dit merk bestaat al sinds 1962.
Webecos is het eerste echte Nederlandse merk voor schoonheidsbehandelingen. Het is uitsluitend verkrijgbaar bij uw schoonheidsspecialiste.
De producten bevatten hoge concentraties klinisch geteste ingrediënten, plantaardig oliën, mineralen, enzymen en vitamines voor de optimale verzorging van gezicht en lichaam en zijn Hypo- allergeen en Proefdiervrij.

PRIJSLIJST   schoonheidsbehandelingen

Basisbehandeling 30 minuten  € 32,50 een huidreiniging, huidanalyse, peeling, masker en dagcrème
Behandeling 60 minuten  € 59,00 een huidreiniging, huidanalyse, modelleren wenkbrauwen, stoom/dieptereiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en dagcrème
Behandeling relax 60 minuten  € 57,50 een intens ontspannende behandeling waarbij massage centraal staat, huidreiniging, huidanalyse, stoom/dieptereiniging, peeling, massage van gezicht, oor, hoofdhuid, schouder/decolleté, masker en dagcrème.

Deel behandelingen;
Epileren/ modelleren van Wenkbrauwen  € 13,75
Harsen van bovenlip/kin  € 7,50
Harsen van bovenrug/schouders  € 22,50
Massage nek, schouders en rug  € 32,50

 

pinnen-pedicure