Pedicure praktijk Arnhem

Pedicure praktijk Arnhem

Mijn naam is Teddy Heuveling-Ploeg eigenaar van pedicure praktijk Arnhem. Ik ben een gediplomeerd pedicure en een door ProVoet erkende pedicure. Ook ben ik geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Pedicures ( KRP), waardoor veel van de behandelingen worden vergoed door verzekeringsmaatschappijen.

Provoet gediplomeerd

Een Provoet kwaliteit register pedicure is gediplomeerd, gespecialiseerd en vakbekwaam.
– hygiënisch, zorgvuldig en kwaliteitsbewust – op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op vakgebied.

Om kwaliteit en professionaliteit te waarborgen werk ik uitsluitend volgens de code van de pedicure voetverzorging (dit zijn richtlijnen met betrekking tot Arbo,hygiëne en milieu ) met gesteriliseerde instrumenten, via de nieuwste technieken en met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Specialiteiten

Specialiteiten

Als gediplomeerde pedicure heb ik mij na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Daarom kan ik u ook gespecialiseerde behandelingen aanbieden voor Diabetes en reumapatiënten, oudere, verwaarloosde en spastische voet.

NextPrev

 

Diabetische voet.

Een op de vier diabetespatiënten krijgt voetproblemen en voetulcera vormen 80 á 90% van alle voet amputaties die worden uitgevoerd.

Diabetische-voeten-foto,s Diabetische-pedicure
Diabetische-voeten Diabetische-voet

Pedicure Praktijk Arnhem is aangesloten bij zorggroepen waardoor de behandeling zal worden vergoed.

De voetbehandeling van een persoon met Diabetes Mellitus verschilt dan ook op een aantal punten met de standaard behandeling.

Hierbij hebben de behandelingen tot doel om de zorg rondom patiënten met een risicovoet te optimaliseren, om zo complicaties te voorkomen of te vertragen en eventuele klachten te verminderen.

Aangezien een persoon met diabetes vaak een verminderd gevoel heeft in de voeten, is voortdurende alertheid noodzakelijk. Een uitgebreide screening behoort dan ook altijd tot de eerste behandeling!