Pedicure praktijk Arnhem

Pedicure praktijk Arnhem

Mijn naam is Teddy Heuveling-Ploeg eigenaar van pedicure praktijk Arnhem. Ik ben een gediplomeerd pedicure en een door ProVoet erkende pedicure. Ook ben ik geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Pedicures ( KRP), waardoor veel van de behandelingen worden vergoed door verzekeringsmaatschappijen.

Provoet gediplomeerd

Een Provoet kwaliteit register pedicure is gediplomeerd, gespecialiseerd en vakbekwaam.
– hygiënisch, zorgvuldig en kwaliteitsbewust – op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op vakgebied.

Om kwaliteit en professionaliteit te waarborgen werk ik uitsluitend volgens de code van de pedicure voetverzorging (dit zijn richtlijnen met betrekking tot Arbo,hygiëne en milieu ) met gesteriliseerde instrumenten, via de nieuwste technieken en met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Specialiteiten

Specialiteiten

Als gediplomeerde pedicure heb ik mij na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Daarom kan ik u ook gespecialiseerde behandelingen aanbieden voor Diabetes en reumapatiënten, oudere, verwaarloosde en spastische voet.

NextPrev

 

Moderne praktijk

Pedicure praktijk Arnhem is een moderne en vooral steriele praktijk gevestigd aan de Berenklauw 57 te Driel (5 min vanaf Arnhem).

Met de meest moderne apparatuur en inventaris staan wij garant voor een professionele en pijnloze behandeling.

Zo steriliseren wij al onze gebruikte (snij/knip) materialen met een Autoclaaf zodat alle resten van bacteriën/micro organismen gedood worden.

De gebruikte behandelstoel is een stoel die volledig aan u wensen aangepast kan worden zodat u een prettige zit houding heeft tijdens de behandeling.

De gebruikte pedicure motor is een motor met spray techniek zodat u nauwelijks iets voelt van de behandeling, pijn komt eigenlijk niet voor.

Onze praktijk is rolstoel vriendelijk.