Pedicure praktijk Arnhem

Pedicure praktijk Arnhem

Mijn naam is Teddy Heuveling-Ploeg eigenaar van pedicure praktijk Arnhem. Ik ben een gediplomeerd pedicure en een door ProVoet erkende pedicure. Ook ben ik geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Pedicures ( KRP), waardoor veel van de behandelingen worden vergoed door verzekeringsmaatschappijen.

Provoet gediplomeerd

Een Provoet kwaliteit register pedicure is gediplomeerd, gespecialiseerd en vakbekwaam.
– hygiënisch, zorgvuldig en kwaliteitsbewust – op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op vakgebied.

Om kwaliteit en professionaliteit te waarborgen werk ik uitsluitend volgens de code van de pedicure voetverzorging (dit zijn richtlijnen met betrekking tot Arbo,hygiëne en milieu ) met gesteriliseerde instrumenten, via de nieuwste technieken en met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Specialiteiten

Specialiteiten

Als gediplomeerde pedicure heb ik mij na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Daarom kan ik u ook gespecialiseerde behandelingen aanbieden voor Diabetes en reumapatiënten, oudere, verwaarloosde en spastische voet.

NextPrev

 

Risico voet.

Een risicovoet is een voet met een verhoogd risico op complicaties ten gevolge van een ziekte of andere oorzaak.
De behandeling van een risicovoet door een medisch pedicure/pedicure DV/RV en pedicure plus kan plaatsvinden zonder verwijzing, echter is het gebruikelijk dat dit via de huisarts verloopt. 
Echter een verwijzing is noodzakelijk bij behandeling van dé diabetische voet en bij behandeling van een voet met de volgende risico’s; – ulcus / zweer – necrotisch weefsel – unguis incarnatus / ingegroeide nagel – subunguaal hematoom / bloeduitstorting onder de nagelplaat – ontstekingsverschijnselen.
Een risicovoet geeft risico tot de volgende complicaties; – een wond /ulcus – deformiteit / vormverandering – pijn en verminderde functie – toename van het ziektebeeld – comorbiditeit /het tegelijkertijd hebben van meerdere aandoeningen.
De voetbehandeling van een persoon met een risicovoet verschilt dan ook op een aantal punten met de standaard behandeling.
Hierbij hebben de behandelingen tot doel om de zorg rondom patiënten met een risicovoet te optimaliseren, om zo complicaties te voorkomen of te vertragen en eventuele klachten te verminderen.